GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

11 Kasım 2019 saat 11.11 de gerçekleşen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyasına Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak projede görev aldık.

Saat 11.11 de Dülük Baba Tabiat Parkında gerçekleşen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyasından Okul Mdürümüz Mehmet Aksu, Müdür Yardımcımız Hasret Tüysüz, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Özen ve altmış öğrencimizle birlikte fidan dikim etkinliğimizi gereçekleştirdik.

May

Müzik öğretmenimiz Çağatay Gürbüz tarafından oluşturulan ve öğrencilerimizin evsel araçlarla yaptıkları enstrümanlarla oluşturdukları bando takımı büyük beğeni topladı.

Mrt

Saç Bakımı ve Güzellik Bölümü öğrencileri Alan öğretmenimiz Eda Karadağ ve Müdür Yardımcımız Ali Ekrem Yıldırım nezaretinde Gaziantep Bayan kuaförleri odası tarafından düzenlenen Hairfest etkinliğine katıldılar.

Kas

Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2018 Yılında Avrupa Birliği Komisyonuna sunulan  "Antep Kızları, Geleceğin Meslek Erbapları"adlı proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiş olup 05.02.2019-31.05.2019 tarihleri arasında AVUSTURYA, PORTEKİZ ve İTALYA'da gerçekleştirilecektir. Projenin hazırProje Yürütücüsü Ali Ekrem YILDIRIM tarafından 19.11.2018 tarihinde öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

ORTAK ÜLKE HAREKETLİLİK TARİHLERİ ÖĞRENCİ SAYISI

Avusturya – 12 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencisi (11 ve 12.Sınıflar)

Portekiz – 12 El Sanatları Teknolojisi Öğrencisi (11 ve 12.Sınıflar)

İtalya – 6 Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Öğrencisi (11. Sınıf)

Projenin hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürü Mehmet AKSU ve proje ekibine teşekkür ederiz.